ADANA / KOZAN - Şehit Ziya Özkozanoğlu Ortaokulu

Murat YARDIMCI - Okul Müdürü

1970 Adana / Saimbeyli ilçesinde doğdu. Kandilli İlkokulu(1982),  Karşıyaka Cumhuriyet Ortaokulu (1985), Kozan Lisesi (1988) okullarından mezun oldu. Yükseköğrenimini Pamukkale Ünv. Eğitim Fakültesinde (1994) tamamladı. Toros Üniversitesi Sosyal Bilimler Enst. İşletme Ekonomisi alanında (2013) Yüksek Lisansını yaptı. 1994 yılında Milli Eğitim bünyesinde Van ilinde göreve başladı. Konya ilinde, Adana-Saimbeyli ilçesinde öğretmenlik görevlerine devam etti. Görevi süresince Müdür Yetkililiği, Müdür Başyardımcılığı, Okul Müdürlüğü ve Şube Müdür Vekilliği görevlerinde bulundu. 2023 yılı yeniden görevlendirme kapsamında 1 Ağustos 2023 tarihinde okulumuzda göreve başladı. Müdürümüz evli ve dört çocuk babasıdır.